Anläggning

Anläggning

 

 

Att prata och rita går ju men jag tycker att det viktigaste är att det blir något av alla idéer och drömmar, visst är det kul att sitta tidigt på året när snön gnistrar vit och drömma om allt som ska hända utanför fönstret. När förslagen och tankarna hamnat på pappret är det dags att tänka på fortsättningen. Jag kan erbjuda olika alternativ där jag är involverad i olika grad. Lite kortfattat beskriver jag nedan olika möjligheter:

 

¨ Efter att jag överlämnat till er ritningar med förändringsförslagen väljer ni att färdigställa arbetet själv. En del väljer att lägga upp plan som sträcker sig ett par år framåt medan andra börjar när jag lämnat trädgården. Jag brukar då om så önskas bistå per telefon om det dyker upp frågor som känns osäkra.

 

¨ Vissa som vill utföra arbetet själv vill att jag kommer ut och ger tips och råd på plats några gånger under resans gång.

 

¨ När tid, lust och kunskap för att utföra arbetet på ett bra sätt inte räcker riktigt till så anlägger jag gärna trädgården tillsammans med er , ett ovanligt trevligt sätt för mig att lära känna er, desutom spar ni pengar för varje sten ni släpar in i trädgården.

 

¨ Givetvis så anlägger jag också er trädgård, markläggning, murar, snickerier, planteringar, vatten installationer och utomhusbelysningar. Jag håller i alla inköp av materiel, transporter, entreprenadmaskiner såsom grävare och lastare, allt som behövs för att ni skall kunna slå er till ro medan er nya trädgård växer fram. Självklart med överinseende från er, nöjda skall ni bli! Inga förskottsbetalningar utan löpande fakturor under anläggningens gång.

 

Det är bara att välja det som passar er bäst!

 

Kontakta mig

b.haglund@haglundsgarden.se

0705-386286

Björn Haglund

Trädgårdsinspiratör

 

Utgår ifrån Helsingborg och Åkarp.

Verksam i Öresundsregionen med omnejd.

0705-386 286

b.haglund@haglundsgarden.se