Föreläsningar

 

Föreläsningar

 

Om ni en dag vill bjuda vänner och bekanta på en föreläsning eller en minikurs i något av trädgårdsvärldens magiska hemligheter. Tänk att först bli lite klokare och sen kanske njuta av något gott från trädgården. Välj mellan:

 

¨ Växter från förr: Mormors doftande. Växter som klarar sig i alla väder. Vem minns inte de dignande Pionerna eller den ståtliga Riddarsporren.1,5 tim.

 

¨ Belysning i trädgården: En föreläsning när skymningen är i antågande. Utvecklingen märks tydligt inom detta område. Jag fokuserar på 12v-systemen. En trädgård utan belysning är en trädgård som knappt syns fyra månader om året. Vi pratar teori och provar skillnaderna mellan olika lampor i er egen trädgård. 2 tim.

 

¨ Markmaterial som förhöjer: Allt behöver inte bara vara "byasten" eller hav med sjösten. Det är variationen som gör att en trädgård känns levande. Nya och gamla material kan samsas mycket väl. 1,5 tim.

 

¨ Beskärning: Det mesta kan beskäras men inte när som helst. Mycket borde beskäras i tid innan våra trädgårdar växer igen eller tappar propotionerna. 2 timmar med teori och praktik.

 

¨ Givetvis kan jag även skräddasy en föreläsning utifrån era önskemål.

 

Välkomna att höra av er så pratar vi detaljer.

Kontakta mig

b.haglund@haglundsgarden.se

0705-386286

Björn Haglund

Trädgårdsinspiratör

 

Utgår ifrån Helsingborg och Åkarp.

Verksam i Öresundsregionen med omnejd.

0705-386 286

b.haglund@haglundsgarden.se